Dunajský ostrov se promění v jednu velkou párty při Danube Island Festival 2012 - Aktuálně o Vídni | Co se děje ve Vídni

viden-bg-header-title.png
     
         
Blogy »

Dunajský ostrov se promění v jednu velkou párty při Danube Island Festival 2012

Očekává se, že více než 3 milionů návštěvníků si nenechá ujít Danube Island Festival 2012, který se bude konat ve dnech 22. - 24. června 2012 na Dunajském ostrově ve Vídni. Na tomto hudebním festivalu a největší evropské "free párty" vystoupí více než 2 000 účinkujících umělců. Prezentovat se budou s živou hudbou zastupující hudební styly, jako například pop, rock, punk, alternativní hudbu, latinu, soul, jazz, blues, hip hop, elektronickou hudbu, oldies, hard rock, nebo i lidovou muziku.
Díky úsilí organizátorů, personálu a přispívajících partnerů si můžete tuto událost užít zcela zdarma. Viditelná přítomnost policie a 1 500 dobrovolných asistentů navíc napomohli k tomu, že Danube Island Festival je jednou z nejbezpečnějších velkých akcí. Program festivalu obsahuje živou směs hudby, tance, zábavy a sportu, stejně jako nabídku dobrého jídla a pití. Rozmanitý program doplňují i četné akce pro děti. Všechna představení se uskuteční v areálu festivalu v délce 6,5 km na jednadvaceti oblastech kolem ostrova. Program dohromady nabízí přes 600 hodin zábavy. Výběr je opravdu neomezený a návštěvníci budou mít co dělat, aby si správně vybrali. I letos na gigantický festival přijede několik mezinárodně úspěšných hudebníků, aby zde vystoupili před nádhernou kulisou Dunaje. Bude mezi nimi také kultovní skupina z 80. let Simple Minds, nebo berlínská skupina Jennifer Rostock, která se chystá potvrdit svoji pověst jedné z nejlepších live kapel. Svojí návštěvou poctí festival také DJ Antoine, mladá skotská kapela Haight Ashbury, irský zpěvák Johnny Logan, nebo hiphoper Samy Deluxe. Pozadu však ale nezůstanou ani rakouští umělci. Svoji účast už potvrdili skupiny Heinz aus Wien, nebo Panik. Na své si však přijdou i fanoušci zřejmě nejznámějšího rakouského zpěváka šlágrů Nika P. (Nicholas Presnik), kteří si určitě nenechají ujít jeho vystoupení. Pro návštěvníky je letos připraven ostrov akcí a zábavy, kde se mohou těšit na pořádnou dávku adrenalinu, ať už se budou jenom dívat nebo se aktivně zapojí.
Po celém areálu se bude nacházet přes 250 stánků s občerstvením, které budou nabízet ty nejrůznější
kulinářské pochoutky včetně vhodných nápojů. Od šťavnatých steaků přes křupavá grilovaná kuřata a od
točeného piva až po skvělé exotické koktejly. Můžete si také přinést vlastní jídlo, stejně jako pivo, pokud bude v konzervách a ne ve skleněných láhvích. Více informací získáte na www.donauinselfest.at. 

 

 
 

Potřebujete poradit?

224 990 980
800-TRA-VEL (800 872 835)
602-TRA-VEL (602 872 835)

Garantujeme nejnižší ceny

Proč cestovat s Travel.cz

  • 200.000+ zájezdů na jedné adrese
  • Garantujeme nejnižší cenu na trhu
  • Máme vždy aktualizované nabídky zájezdů
  • Nabízíme i rezervace hotelů a letenek za výhodné ceny
  • Individualní plánování dovolené - dovolená na míru

Počasí v oblasti Vienna

Aktualizováno 13/03/2016 01:00většinou zamračenovětšinou zamračeno4 °C
 

Předpověď (min./max. teplota)

 

Nahrávám...

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolených kritérií

Ověřujeme aktuální dostupnost a cenu vybrané služby

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolené destinace

Děkujeme, Vaše rezervace se dokončuje