Nejvýznamnější prodejní výstava módního designu ve Vídni, to je MODEPALAST 2012 - Aktuálně o Vídni | Co se děje ve Vídni

viden-bg-header-title.png
     
         
Blogy »

Nejvýznamnější prodejní výstava módního designu ve Vídni, to je MODEPALAST 2012

Od 4. do 6. května 2012 se MAK (Rakouské muzeum užitého / současného umění) ve Vídni promění v
největší butik ve městě. Kolem devadesáti nejen rakouských, ale i mezinárodních vystavovatelů se zde totiž budou prezentovat na 10. ročníku nejvýznamnější prodejní výstavy pro módní design... MODEPALAST 2012. Ten je považován za jeden z největších veletrhů módy, šperků a doplňků, který nabízí možnost všem vystavovatelům, ale také i sponzorům, představit jejich inovativní produkty a vytvořit jim kladný obraz v mysli zákazníků. Současně také nabízí možnost všem začínajícím návrhářům z celého světa shromáždit se "pod jednou střechou", kde si mohou vyměnit své nové nápady a názory a nabídnout módnímu průmyslu v regionu spolu s návrháři šperků nový rozměr tím, že představí ty nejnovější pánské a dámské módní oděvy. Na úspěchu této akce se také bude aktivně podílet více než 100 domácích i mezinárodních designérů.
Návštěvnický profil tvoří odborní návštěvníci, designéři, módní odborníci, veřejnost, prodejci, živnostníci, tržní pozorovatelé, maloobchodní řetězce, velkoobchodníci, nebo dovozci módních oděvů, módních doplňků a šperků. Vystavovatelský profil tvoří výrobci a dodavatelé ležérního oblečení, výrobci módních doplňků k oblečení, výrobci obleků, značkových šperků, prstenů, náušnic a náramků, výrobci tašek, opasků, bot, sukní a ponožek různých tvarů, barev a vzorů. Hlavním cílem všech vystavovatelů, kteří se podílejí na této akci, je rozšířit podnikání a zvýšit jejich roční příjmy. Prostřednictvím výstav a diskusí budou mít také možnost nejen prodiskutovat některé z odborných problémů v současné době v oděvním průmyslu, ale také ukázat, co mohou nabídnout k návštěvě obchodů. Na veletrhu se dychtivě očekává ukázka některých výrobků a produktů předních značek, jakými jsou např. Valevska, Varieté Van Kroen, Vasilena Varbanova, Vega Nova, Velina Pavlova, Viara, Vieth klenoty, nebo Vivien Maxa. Čerstvé tváře odvětví bude reprezentovat Alja Slemensek, Anaozi, Balzer, Aleatta a mnoho dalších.

Název akce: MODEPALAST 2012
Datum konání: 4. - 6. května 2012
Místo konání: MAK (Uměleckoprůmyslové muzeum)
Celé jméno: MAK (Museum of Applied Arts), Vienna, Austria
Adresa: 5 Stubenring, Vienna 1010, Rakousko
Směr: do Stubentor nebo Landstrasse, tramvají nebo autobusem do Stubentor
Kontaktní údaje:
* E-mail: office@MAK.at
* Tel.: +43 (0) 1 712 80 00
* Web: www.mak.at 

 

 
 

Potřebujete poradit?

224 990 980
800-TRA-VEL (800 872 835)
602-TRA-VEL (602 872 835)

Garantujeme nejnižší ceny

Proč cestovat s Travel.cz

  • 200.000+ zájezdů na jedné adrese
  • Garantujeme nejnižší cenu na trhu
  • Máme vždy aktualizované nabídky zájezdů
  • Nabízíme i rezervace hotelů a letenek za výhodné ceny
  • Individualní plánování dovolené - dovolená na míru

Počasí v oblasti Vienna

Aktualizováno 13/03/2016 01:00většinou zamračenovětšinou zamračeno4 °C
 

Předpověď (min./max. teplota)

 

Nahrávám...

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolených kritérií

Ověřujeme aktuální dostupnost a cenu vybrané služby

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolené destinace

Děkujeme, Vaše rezervace se dokončuje