Kromě filmů nabízí Filmový festival ve Vídni také klasická vystoupení nebo hudební filmy - Aktuálně o Vídni | Co se děje ve Vídni

viden-bg-header-title.png
     
         
Blogy »

Kromě filmů nabízí Filmový festival ve Vídni také klasická vystoupení nebo hudební filmy

Filmový nadšenci a milovníci filmu, kteří se chystají navštívít Vídeň, by si měli pospíšit. Už jen do 2. září 2012 se zde totiž koná tradiční letní filmový festival v Rathausplatz před vídeňskou radnicí, který se začal již 30. června. Kromě nabídky filmů na velkoplošné obrazovce zahrnuje také představení ze světa opery, baletu, jazzu nebo klasické hudby nejvyšší úrovně. Letošní rok navíc nabízí možnost sledovat před vídeňskou radnicí vybrané klasické a pop hudební koncerty.
Film Festival Wiener Rathausplatz 2012 se stává místem pro jedinečné kulturní, umělecké, ale i kulinářské potěšení. Až 700 000 návštěvníků navštíví každé léto tento festival plný jedinečného prostředí hudby a mezinárodní kuchyně. Ale nejen program a kulinářské speciality, ale také mimořádná technika slouží k tomu, aby měl festival vynikající úspěch. Filmový festival se vždy musí pohybovat s dobou. Takže nejen umění, ale třeba i architektura musí být přizpůsobena nejnovějším standardům. Týká se to například výstavby arény pro publikum, která souvisí s přechodem na HD. I letos se tak může filmový festival na Rathausplatz pochlubit dalšími technologickými inovacemi. Kromě tří nových dveří do místa konání byla také zvětšena velkoplošná obrazovka, která ještě více obohatí tento jedinečný kulturní zážitek. Těšit se můžete také na nový zvukový koncept, další dvě reproduktorové věže jsou upravené pro dokonalý zvukový zážitek. Samozřejmě, že na festivalu nesmí chybět ani občerstvení. Stánky jsou během dne otevřeny denně a poskytují návštěvníkům velký mezinárodní výběr lahodných jídel a nápojů. Jako každý rok se začíná promítání filmů, jakmile se setmí. Rathaus Film Festival se koná pod širým nebem a vstup je zdarma. Rezervace není zapotřebí a dokonce není ani možná. Je potřeba se dostavit včas, obzvláště, když se promítá známější nebo váš oblíbený film. 

 

 
 

Potřebujete poradit?

224 990 980
800-TRA-VEL (800 872 835)
602-TRA-VEL (602 872 835)

Garantujeme nejnižší ceny

Proč cestovat s Travel.cz

  • 200.000+ zájezdů na jedné adrese
  • Garantujeme nejnižší cenu na trhu
  • Máme vždy aktualizované nabídky zájezdů
  • Nabízíme i rezervace hotelů a letenek za výhodné ceny
  • Individualní plánování dovolené - dovolená na míru

Počasí v oblasti Vienna

Aktualizováno 13/03/2016 01:00většinou zamračenovětšinou zamračeno4 °C
 

Předpověď (min./max. teplota)

 

Nahrávám...

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolených kritérií

Ověřujeme aktuální dostupnost a cenu vybrané služby

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolené destinace

Děkujeme, Vaše rezervace se dokončuje